PureLift Pro Plus alat - glavna slika

PureLift Pro Plus

– pojačana stimulacija i dualna funkcija

PureLift Pro Plus alat je 20% jači od PureLift Pro. Drugi mod rada je dodat kao opcija prvenstveno za INFUZIJE – Pomaže u infuziji visoko moćnih aktivnih sastojaka, poput peptida, vitamina C i drugih seruma rastvorljivih u vodi!

Alat PureLift Pro plus je vrhunski neinvazivni alat za podizanje i oblikovanje lica na tržištu koji koriste estetičari. Patentiranom stimulacijom mišića dubinski aktivira i podiže mišiće lica, dajući vam izgled punijeg, mlađeg lica za samo 10 minuta.
Cena: 899€

PURELIFT PRO PLUS

Pojačana stimulacija i dualna funkcija!
PureLift Pro Plus je 20% jači od PureLift Pro. Drugi mod rada je dodat kao opcija prvenstveno za INFUZIJE – Pomaže u infuziji visoko moćnih aktivnih sastojaka, poput peptida, vitamina C i drugih seruma rastvorljivih u vodi!

PureLift Pro + je vrhunski neinvazivni alat za podizanje i oblikovanje lica na tržištu koji koriste estetičari. Patentiranom stimulacijom mišića dubinski aktivira i podiže mišiće lica, dajući vam izgled punijeg, mlađeg lica za samo 10 minuta.

Cena: 899€

Tajna PureLift® neinvazivnog liftinga lica

PureLift Pro + koristi svoju patentiranu tehnologiju trostrukog talasa, prvi talas (niska frekvencija) ima anestetički efekat, drugi talas (srednja frekvencija) deluje u sloju dermisa, a treći talas (visoka frekvencija) seže duboko do mišića lica.

Pulsevi su nasumični, što znači da se mišići nikada ne mogu prilagoditi već moraju nastaviti raditi, što vam donosi rezultate. PureLift Pro plus alat je savršen za profesionalnu, kao i za ličnu, svakodnevnu upotrebu.

PureLift Pro Plus alat - slika
Z

Specijalna glava u obliku dijamanta za glatki dodir

Z

Napravljen od izdržljivog hipoalergenog materijala

Z

Ergonomska ručka za tretiranje lica, brade i vrata.

Serum sa dvostrukim delovanjem

Serum sa dvostrukim delovanjem, elektro provodljivi gel i hidratantni serum za negu kože u jednom proizvodu.

PureLift ™ zahteva visoko provodljiv gel kako bi se što bolje iskoristili električni impulsi. Iako biste mogli osetiti sličan osećaj sa drugim gelovima, impulsi neće biti dovoljno efikasni za potpuno stimulisanje mišića.

Posebno formulisan, čudesni serum za povećanje volumena koji koristi kombinaciju peptida i proteina, osmišljen da poveća nivo kolagena u vašoj koži kroz sveobuhvatni trostepeni ciklus kolagena. Vraćanjem tonusa mišićima koža izgleda punije i mlađe, efikasno se umanjuju bore što doprinosi mlađem izgledu.

Ovaj neverovatni peptid je dokazao da reguliše fibrilogenezu i kontroliše rast i veličinu fibrila. Uz organizovaniji i ujednačeniji raspored kolagenskih vlakana, koža postaje popunjenija. Ovo pruža veću otpornost na istezanje i pomaže u smanjenju pojave bora.

Kako se koristi za lice, bradu i vrat