PureLift – vrhunski neinvazivni uređaj

PureLift je savršen za svakodnevnu upotrebu u vašem domu. Dizajniran je tako da ga možete koristiti kod kuće ili gde god poželite, opremljen je LCD ekranom za jednostavnu upotrebu.

PureLift Pro PLUS je idealan za profesionalnu upotrebu i sa njim možete uraditi preko 50 tretmana sa jednim punjenjem baterije.

PureLift Face i PureLift Pro PLUS imaju istu patentiranu trostruku tehnologiju i mogu ih koristiti žene i muškarci. Konturišite lice nizom pokreta koji stimulišu zatezanje vrata, obraza, obrva i čela.

PURELIFT – VRHUNSKI NEINVAZIVNI UREĐAJ

Ovaj uređaj je savršen za svakodnevnu upotrebu u vašem domu. Dizajniran je tako da ga možete koristiti kod kuće ili gde god poželite, opremljen je LCD ekranom za jednostavnu upotrebu.

PureLift Pro PLUS je idealan za profesionalnu upotrebu i sa njim možete uraditi preko 50 tretmana sa jednim punjenjem baterije.

PureLift Face i Pro PLUS imaju istu patentiranu trostruku tehnologiju i mogu ih koristiti žene i muškarci. Konturišite lice nizom pokreta koji stimulišu zatezanje vrata, obraza, obrva i čela.

Purelift - Instant lifting

10 MINUTNI TRETMAN LICA 

PureLift ™ pruža dvostruke prednosti duboke stimulacije i trenutnog podizanja u jednom tretmanu.

INSTANT LIFTING

Podignite područje ispod očiju, liniju obrva, istaknite liniju vilice, čela, vrata, obraza i još mnogo toga. Tretman traje samo 5 minuta sa svake strane lica i pruža trenutno toniran izgled u trenutku kada završite.

DUBINSKA STIMULACIJA

Uređaj dubinski stimuliše mišiće lica ali na prijatan način uz pomoć patentiranih talasa visokih i niskih frekvencija. To znači dublji prodor i vidljivije rezultate – zagarantovano.

KAKO RADI

PureLift ™ naslanja se na kožu koja na sebi ima sloj seruma kako bi isporučio patentiranu trotalasnu električnu stimulaciju duboko u mišiće lica. Jedinstveni talasi visokih i niskih frekvencija omogućavaju dublji prodor, uz ugodniji osećaj od tradicionalnih uređaja.
Ova intenzivna, a ipak bezbolna stimulacija energizira i podiže mišiće lica, vežbajući ih kao i svaki drugi mišić u vašem tijelu. Rezultat je glatko, tonirano i osveženo lice.

kako radi purelift face
Z

Specijalna glava u obliku dijamanta za glatki dodir

Z

Napravljen od izdržljivog hipoalergenog materijala

Z

Ergonomska ručka za tretiranje lica, brade i vrata.