Nega vlasišta i kose

JETOP-JT-HS1
jetsolution-jetop-2
scalp-hair-care-esagono

Upotreba i delovanje

JetOp je najsavremenija metoda za tretiranje vlasišta na bezbolan i prijatan način, čime se postiže značajno smanjenje stope opadanja kose. Sa estetskog gledišta, JetOp ima za cilj postizanje bujnije i super sjajne kose.

Prvi korak: Izvršite pažljivo piling pomoću Jet Detox vode.

Jedinstvena metoda čišćenja mikro-mlazom postiže optimalno i vrlo duboko čišćenje, efikasno oslobađajući vlasište od mrtvih ćelija, viška ulja, znoja i prljavštine. Rezultat je sveže i čisto vlasište koje je spremno da primi prednosti aktivnih sastojaka sadržanih u rastvoru JetOp. Delovanje mikro-mlaza pruža temeljnu masažu vlasišta koja pospešuje mikrocirkulaciju, poboljšavajući protok krvi radi jačanja folikula dlake. Masaža energizira kosu dok smanjuje stres i napetost.

Drugi korak: Infuzija JetOp rastvora.

Kada se vlasište očisti i stimuliše mikrocirkulacija, aktivne komponente mogu uspešno prodreti. JetOp Solution obezbeđuje efikasnu isporuku dragocene hrane koja promoviše smanjenje gubitka kose, stimuliše rast kose i čini kosu bujnom, sjajnom i sjajnom.

Glavni aktivni sastojci

  • Ekstrakt NARA: Vrlo bogat antioksidansima, nar revitalizuje “beživotnu” i suvu kosu i štiti je od zagađenja životne sredine i hemikalija. Njegova svojstva doprinose rekonstrukciji i jačanju kose, stimulišući rast kose i dajući joj puniji, svetliji i sjajniji izgled.
  • CAPIXIL: Inovativni kompleks biomimetičkih peptida u kombinaciji sa ekstraktom crvene deteline, CAPIXIL cilja na glavne uzroke opadanja kose, pojačavajući puniju i gušću kosu. Biochanin A, glavni izoflavon u crvenoj djetelini, modulira hroničnu upalu i djeluje kao antioksidans, ograničavajući oštećenja kože i temena uzrokovanog slobodnim radikalima. Rezultat je smanjenje opadanja kose i stimulacija rasta kose.
  • REDENSYL: Posebno jedinjenje biljnih sastojaka koje cilja na matične ćelije i ljudske fibroblaste iz dermalne papile kako bi podstaklo rast kose i smanjilo gubitak kose.

Indikacije

  • Gubitak kose
  • Alopecia
  • Sjaj i bujnost kose
  • Zdravo vlasište i rast kose