EFIKASNA DOSTAVA BEZ INJEKCIJA

Bezbolna sub-dermalna infuzija aktivnih sastojaka (transkutana suplementacija)

Transkutana suplementacija: MesoJet je napravio revoluciju u estetskoj medicini. To je postigao omogućivši efikasnu trans-dermalnu mezoterapiju. Bez igle, bez bola i bilo kakve nelagode!

MesoJet isporučuje kozmetičke ili medicinske serume. To postiže posebnim patentiranim ručnim nastavkom. Nastavak serum pretvara u mlaz sačinjen od vazduha i mikro kapljica. Kapljice se kreću brzinom do 720km/h.

infusion premium

Na mestu kontakta kože i mlaza, stvara se “barofereza”, koja otvara mikro kanale u epidermisu i omogućava trans-dermalnu mezoterapiju bez igle.

Uz MesoJet možete razviti posebne protokole koji će izdvojiti Vašu kliniku, ordinaciju ili salon i omogućiti Vam da ponudite jedinstvene tretmane dostupne samo na Vašoj lokaciji.

Zahvaljujući jedinstvenim aktivnim sastojcima sadržanim u ogromnoj liniji Seruma protiv starenja, MesoJet hidrira, poboljšava linije i duboke bore, tonus kože, oksidiranu kožu, a takođe se preporučuje i za prevenciju mlade kože.

Mogu se razviti i posebni protokoli za posebno problematične kože. Masna koža sklona aknama, veoma osetljiva i kuperozna koža se poboljšava u nekoliko tretmana. Hiperhidroza se može lečiti na bezbolan način kao alternativa injekcijama botulinum toksina A.

Gruba i beživotna koža postaje svetla i blistava odmah nakon prvog tretmana sa transdermalnom infuzijom kompleksa za izbeljivanje 1.

Starostne i sunčane pege se poboljšavaju iz tretmana u tretman sto dovodi do dugotrajnog i neverovatnog rezultata.

Transkutana suplementacija - complex-whitening-sfondo
Transkutana suplementacija - jetop-copia2

Veoma prijatan i okrepljujući transdermalni dodatak koji cilja na matične ćelije kako bi poboljšao rast kose i smanjio njen gubitak, pružajući puniju i gušću kosu.