EFIKASNOST BEZ NEPRIJATNOSTI

Hidrodermoabrazija
i hemijski pilinzi

peeling premium

Efikasnost bez neprijatnosti

Hidrodermoabrazija i hemijski pilinzi: MesoJet uzima tečnosti, medicinske ili kozmetičke serume i ubrzava ih. To postiže korišćenjem vazduha pod pritiskom do brzine od 720 km/h.

Specijalni patentirani ručni nastavak razbija tečnosti u mikro kapljice. One dostižu površinu kože brzinom od 200 metara u sekundi. Tako pružaju bezbolan, ali vrlo efikasan piling.

Bez ikakvih tegoba, zastoja ili crvenila, mrtve ćelije se pažljivo uklanjaju. Tekstura kože se obnavlja i odmah postaje svetla, pročišćena, osvežena i blistava.

Hidradermoabrazija

Hidrodermoabrazija i hemijski pilinzi: Kada je koža posebno osetljiva ili vrlo mlada, postupak pilinga mora biti delikatan. U takvim slučajevima hidradermoabrazija se mnogo više preporučuje od hemijskog pilinga.

Sa Jet Detox Water, fiziološkim rastvorom kompanije Jet Solution, operater vrlo pažljivo ljušti spoljni sloj kože, ali na veoma delikatan način. Sa nižim sadržajem soli, JDW je delikatniji od normalnog fiziološkog rastvora.

Formula takođe sadrži hijaluronsku kiselinu koja hidrira, aloe veru koja ljušti, smiruje i ostavlja kožu sa efektom svilenog dodira, okside srebra koji imaju antibakterijsko dejstvo pročišćavanja.

MesoJet hidradermoabrazija je postupak koji se svakako preporučuje pre svih vrsta estetskih zahvata.

MesoJet-rezultati

Blagi hemijski piling sa Mandeličnom i AHA kiselinom

Kada treba da se izvrši piling osetljive ili normalne kože ili kada je potrebna zamena sa glikolnom kiselinom u seriji tretmana, savršen izbor je bademova kiselina: Reneval Complex 4.

Ovaj serum pruža blagi, ali efikasan piling koji se takođe preporučuje tokom sunčanih meseci jer ovi sastojci ne izazivaju reakciju kože na svetlost. Vrlo indikovano i za masnu kožu sklonu aknama.

Nakon MesoJet pilinga sa Mandeličnom kiselinom koža je veoma hidrirana, nahranjena i izuzetno blistava. Od prvog tretmana rezultat je odmah vidljiv i dodatno povećava sesiju po sesiji pružajući dugoročnu korist.

MesoJet-rezultati

Hemijski piling sa glikolnom kiselinom

MesoJet -ovim mlazom mikro kapljica operater postiže vrhunske rezultate izvodeći hemijski piling.

Iako se koristi glikolna kiselina, piling nikada nije agresivan i pacijent nikada ne rizikuje bilo kakvu iritaciju ili crvenilo. MesoJet je jedini uređaj na tržištu koji omogućava postizanje pilinga bez zastoja.

Operater može birati između tri različita proizvoda iz linije JetSolution: Kompleks za obnavljanje 1, 2 ili 3, koji sadrži 5%, 10% i 16% glikolne kiseline.

Ove formule takođe sadrže aloe veru i vitamin B5 koji pomažu u izbegavanju crvenila i osećaja svraba. Ova vrsta pilinga se preporučuje za debelu ili normalnu kožu.

Hidrodermoabrazija i hemijski pilinzi - Renewal-complex-4-acqua